• Reisgegevens
  • Deelnemers
  • Opties & verzekeringen
  • Controle & bevestiging
  • Annuleren
U heeft er voor gekozen een optie te boeken voor deze reis. Deze optie is 72 uur geldig, na 72 uur wordt de optie omgezet in een definitieve boeking. Binnen deze 72 uur kunt u de optie via onze website of telefonisch kosteloos annuleren.
Bestemming
Reis
Selecteer vertrekdatum
Alleen het landarrangement boeken
(zonder vliegreis van/naar bestemming)
?
Sluiten

Bij de meeste reizen bestaat de mogelijkheid om de reis zonder internationale vlucht te boeken. De kosten van zo'n landarrangement kun je bij de betreffende bestemming terugvinden. Dit kan ook van pas komen als je kort voor vertrek boekt en wij je niet meer direct een vlucht kunnen aanbieden. Wanneer je korter dan zes weken voor vertrek boekt, is het namelijk mogelijk dat er geen plaatsen meer beschikbaar zijn op de vlucht. Natuurlijk doen wij in zo'n geval onze uiterste best om alsnog plaatsen te bemachtigen.

Wanneer je het landarrangement boekt en je komt op een andere tijd dan de groep aan en/of vertrekt op een andere tijd dan de groep, dan dien je zelf je transfers van- en naar de hotels c.q. luchthavens te regelen.

Aantal deelnemers
Vragen tijdens het boeken? Bel Djoser: 071-5166168 tijdens kantooruren (ma t/m vr 09.00 - 17:30). Op zaterdag 071-5126400; Van mei t/m dec van 09.30 tot 13.30.
Boeking annuleren/ Terug naar de website van Djoser